Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Andra Roxana Trandafir

Studii: Facultatea de Drept a Unuiversitatii din Bucuresti; master in Drept penal fundamental, Facultatea de Drept, Universitatea Montpellier I; Doctor in Drept, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Relatii Economice Internationale, Academia de Studii Economice; studii postdoctorale la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti (in curs de finalizare).

Activitate profesionala: asistent universitar la disciplinele Criminologie si Drept penal. Partea speciala (Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti); avocat; secretar de redactie al revistei Analele Universitatii din Bucuresti – Seria Drept; secretar general al Asociatiei Henri Capitant a Prietenilor Culturii Franceze – Romania; reprezentant al Romaniei in cadrul "Grupului Partener al Institutului Max Planck pentru Criminologie Balcanica", stabilit cu Universitatea din Zagreb.

Publicatii: Drept penal. Partea speciala. Culegere de teste grila pentru examenele de an, de licenta si de admitere in profesii juridice (coautor), 2015.

Actualizat - Februarie 2015

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina