Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Rolul taxei pe valoarea adaugata in politica fiscal-bugetara

Autor: Marilena Ene
ISBN/ISSN: 978-606-8892-30-6
Editura: Solomon
48,00 lei
43,20 lei
Disponibilitate: In stoc

Politica fiscal-bugetara este un subiect actual de discutie pentru teoreticieni, dar si pentru politicieni, intrucat preocuparea constanta a statelor, dupa ultima criza financiara globala declansata in 2008, a fost si este de a se identifica si adopta cele mai bune masuri in cadrul politicii fiscale, care sa asigure statelor fondurile necesare functionarii, fara insa a afecta dramatic bunastarea tuturor cetatenilor. Statele se confrunta la nivel european si mondial cu o puternica competitie intre sistemele fiscale, inclusiv, dar nu numai, cu privire la cote de impozite, pentru a atrage cat mai multe investitii.

Atat in Romania, cat si in majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene, se constata ca taxa pe valoarea adaugata reprezinta unul dintre cele mai importante instrumente fiscale, utilizat in vederea realizarii obiectivelor politicii fiscal-bugetare.

Lucrarea se adreseaza atat specialistilor in drept, cat si celor in economie care doresc sa aprofundeze, din punct de vedere teoretic, concepte deosebit de importante, printre care buna guvernare financiara, buna guvernare fiscala, politica fiscal-bugetara, taxa pe valoarea adaugata.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 30 ian. 2019
Categorie generala Variae
Numar Pagini 336
Format 145x205 mm
Format Carte brosata
De acelasi Autor
Indisponibila
Drept fiscal. Editia a 3-a - Sova

Drept fiscal. Editia a 3-a

49,00 lei 44,10 lei