Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teodor Manea

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 2008 si Institutul National al Magistraturii in anul 2010. Este doctorand in drept al Universitatii din Bucuresti.

Activitate profesionala: In prezent este procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, Sectia judiciar-penala si asistent universitar la Facultatea de Drept a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.

Publicatii: A publicat ca autor unic sau in coautorat mai multe lucrari, printre care: Infractiunile electorale, jurisprudenta rezumata si comentata, Ed. C.H. Beck, Bucuresti, 2015;  Codul penal. Comentariu pe articole (coautor), 2014; Acordul de recunoastere a vinovatiei, (coautor), 2015; Drept penal substantial. Aspecte recente din practica judecatoriilor bucurestene, 2011.

Este autor al mai multor articole si studii de specialitate, printre care: Violarea confidentialitatii votului in Noul Cod penal, cu referire la reglementarile actuale, in Curierul Judiciar nr. 4/2013; Infractiunea de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale in legislatia actuala si viitoare, in Curierul Judiciar nr. 12/2012, Aplicabilitatea deciziilor pronuntate de Instanta suprema in recurs in interesul legii in materia infractiunilor contra persoanei in contextul normelor noului Cod penal, in Revista romana de jurisprudenta nr. 4/2013, coautor; Infractiunea de viol intr-o noua formulare, in Revista de Drept Penal nr. 2/2012.

Actualizat - octombrie 2015

A publicat ca autor unic sau in coautorat mai multe lucrari, printre care: Infractiunile electorale, jurisprudenta rezumata si comentata, Ed. C.H. Beck, Bucuresti, 2015; Codul penal, Comentariu pe articole, coautor, Ed. C.H. Beck, Bucuresti, 2014; Acordul de recunoastere a vinovatiei, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2015, coautor; Drept penal substantial. Aspecte recente din practica judecatoriilor bucurestene, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2011. Este autor al mai multor articole si studii de specialitate, printre care: Violarea confidentialitatii votului in Noul Cod penal, cu referire la reglementarile actuale, in Curierul Judiciar nr. 4/2013; Infractiunea de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale in legislatia actuala si viitoare, in Curierul Judiciar nr. 12/2012, Aplicabilitatea deciziilor pronuntate de Instanta suprema in recurs in interesul legii in materia infractiunilor contra persoanei in contextul normelor noului Cod penal, in Revista romana de jurisprudenta nr. 4/2013, coautor; Infractiunea de viol intr-o noua formulare, in Revista de Drept Penal nr. 2/2012.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina