Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Teodor Manea

Studii: A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 2008 si Institutul National al Magistraturii in anul 2010. Este doctorand in drept al Universitatii din Bucuresti.

Activitate profesionala: In prezent este procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si asistent universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu” din Bucuresti. In anul 2008 a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Institutul National al Magistraturii in anul 2010. Este doctor in drept al Universitatii din Bucuresti.

Publicatii: Camera preliminara. Practica judiciara (coautor), Ed. Hamangiu, 2017; Infractiunile electorale, Ed. C.H. Beck, 2017; Codul penal. Comentariu pe articole (coautor), 2 ed., Ed. C.H. Beck, 2014 si 2016; Criminalistica. Caiet de seminar (coautor), Ed. Universul Juridic, 2016; Infractiunile electorale, jurisprudenta rezumata si comentata, Ed. C.H. Beck, 2015; Drept penal. Partea generala. Caiet de seminar (coautor), Ed. Hamangiu, 2015; Drept penal. Partea speciala. Caiet de seminar (coautor), Ed. Hamangiu, 2015; Acordul de recunoastere a vinovatiei (coautor), Ed. Universul Juridic, 2015; Drept penal substantial. Aspecte recente din practica judecatoriilor bucurestene, Ed. Universul Juridic, 2011; Violarea confidentialitatii votului in noul Cod penal, cu referire la reglementarile actuale, in Curierul Judiciar nr. 4/2013; Aplicabilitatea deciziilor pronuntate de Instanta suprema in recurs in interesul legii in materia infractiunilor contra persoanei in contextul normelor noului Cod penal (coautor), in Revista romana de jurisprudenta nr. 4/2013; Infractiunea de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale in legislatia actuala si viitoare, in Curierul Judiciar nr. 12/2012; Infractiunea de viol intr-o noua formulare, in Revista de drept penal nr. 2/2012.

actualizat iunie 2017

A publicat ca autor unic sau in coautorat mai multe lucrari, printre care: Infractiunile electorale, jurisprudenta rezumata si comentata, Ed. C.H. Beck, Bucuresti, 2015; Codul penal, Comentariu pe articole, coautor, Ed. C.H. Beck, Bucuresti, 2014; Acordul de recunoastere a vinovatiei, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2015, coautor; Drept penal substantial. Aspecte recente din practica judecatoriilor bucurestene, Ed. Universul Juridic, Bucuresti, 2011. Este autor al mai multor articole si studii de specialitate, printre care: Violarea confidentialitatii votului in Noul Cod penal, cu referire la reglementarile actuale, in Curierul Judiciar nr. 4/2013; Infractiunea de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale in legislatia actuala si viitoare, in Curierul Judiciar nr. 12/2012, Aplicabilitatea deciziilor pronuntate de Instanta suprema in recurs in interesul legii in materia infractiunilor contra persoanei in contextul normelor noului Cod penal, in Revista romana de jurisprudenta nr. 4/2013, coautor; Infractiunea de viol intr-o noua formulare, in Revista de Drept Penal nr. 2/2012.

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina