Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Madalina Cotrut

Este avocat, lector IBFD/UVA LLM Amsterdam si profesor asociat la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, unde preda Drept fiscal international si european. Din anul 2015, este consultant al Bancii Mondiale, iar din anul 2012 este cercetator asociat principal la IBFD European Knowledge Group. Inainte de a se alatura IBFD, a lucrat pentru Deloitte Tax si o casa de avocatura de top din Romania, acordand consultanta in domeniul impozitarii intreprinderilor si planificarea fiscala internationala pentru corporatii multinationale. In perioada 2005-2006 a fost OMV Research Fellow la Universitatea Economica din Viena – Institutul de Drept Fiscal austriac si international.

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 2002 si Masterul de Drept european al Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti in anul 2007.

Este autor si managing editor la mai multe lucrari publicate de IBFD Amsterdam, cele mai recente fiind International Tax Structures in the BEPS EraAn analysis of anti-abuse measures (2015), ECJ Direct Tax Compass 2016. De asemenea, a publicat numeroase articole, in limbile romana si engleza, in publicatii de prestigiu, precum European Taxation Journal, Monitorul Fiscalitatii internationale, Curierul Fiscal si Tribuna Economica.

La editia din 2016 a Conferintei Nationale de Drept Fiscal, dna Madalina Cotrut este speaker invitat.