Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Cristinel Ghigheci

Este judecator la Curtea de Apel Brasov, Sectia penala si pentru cauze cu minori, formator la INM si lector univ. dr. la Facultatea de Drept a Universitatii Transilvania din Brasov.

Licentiat in drept al Universitatii Valahia, Targoviste, Cristinel Ghigheci sustine cursurile Insititului National al Magistraturii (2000-2001) iar in anul 2011 obtine diploma de Doctor in drept in materia Dreptului penal si procesual penal cu lucrarea Infractiunea complexa.

Dintre studiile si articolele publicate, enumeram: Noul Cod penal. Ghid de aplicare pentru practicieni (coautor), 2014; Principiile procesului penal in noul Cod de procedura penala, 2014; Infractiunea complexa. Aspecte teoretice şi practica judiciara, 2012; Probleme de practica judiciara in materia drepturilor persoanelor private de libertate, in Dreptul nr. 8/2008; Efectele liberarii condiţionate asupra pedepselor contopite, in Dreptul nr. 10/2010; Discutii referitoare la infracţiunea de parasire a locului accidentului, in Dreptul nr. 3/2010; Infracţiunea complexa. Aspecte teoretice şi practica judiciara, 2012;

De asemenea face parte din colectivul de autori ai lucrarii: Noul cod de procedura penala.Comentariu pe articole (coordonator prof. univ. dr. Nicolae Volonciu), in curs de aparitie.

Actualizat - Octombrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Arestarea preventiva si detinerea nelegala

Hotarari ale Curtii Europene a Drepturilor Omului pronuntate in cauzele impotriva Romaniei
50,00 lei 45,00 lei
-20%
Indisponibila
Imagine Noul Cod de procedura penala comentat

Infractiunea complexa

Aspecte teoretice şi practica judiciara
22,16 lei 19,94 lei