Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Bujorel Florea

Este avocat in Baroul Bucuresti din anul 2010. In perioada 2005-2010, magistrat-asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Intre anii 1994-2005, consilier juridic principal, sef sectie procese Directia Juridica a Ministerului Apararii Nationale. S-a dedicat carierei universitare inca din anul 1995, ocupand pe rand pozitiile de asistent, lector si conferentiar universitar. In prezent, titularul cursurilor de Dreptul proprietatii intelectuale, Drept civil – Drepturi reale, Drept civil – Teoria generala a obligatiilor, Drept civil – Contracte speciale si Dreptul afacerilor la Facultatea de Drept si Administratie Publica, Universitatea „Spiru Haret” din Bucuresti.

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in anul 1986 si Academia Militara in anul 1989. A urmat apoi cursurile mai multor programe post-universitare, nationale si internationale. Doctor in drept  din anul 2006 (Institutul de Cercetari Juridice „Academician Andrei Radulescu” al Academiei Romane).

A publicat numeroase studii si articole publicate in reviste de specialitate. Printre ultimele lucrari publicate: Dictionar de dreptul proprietatii intelectuale, 2012; Drept civil. Drepturile reale principale, 2011; Dreptul proprietatii intelectuale, 2011; Protectia juridica a modelelor de utilitate, 2009. Printre ultimele articole publicate se numara: Impreviziunea si incidenta acesteia asupra contractului de cesiune a unei opere literare, artistice sau stiintifice, in "Revista Romana de Dreptul Proprietatii Intelectuale" nr. 3/2012; Contractul de inchiriere a unei opere literare, artistice sau stiintifice din perspectiva Codului civil actual, in "Revista Romana de Dreptul Proprietatii Intelectuale" nr. 2/2012; Procedurile interne si europene de eliberarea a certificatelor de modele de utilitate, in "Dreptul" nr. 5/2011; Consideratii privind durata, transmiterea si stingerea drepturilor nascute din modelele de utilitate – limba engleza (prim autor, in coautorat cu Av. George-Mihai Florea), in "Revista Romana de Dreptul Proprietatii Intelectuale" nr. 2/2010.

Actualizat - Octombrie 2014

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina