Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Dreptul mediului

Autor: Cristina Onet
ISBN/ISSN: 978-606-39-0175-1
50,00 lei
45,00 lei
Disponibilitate: In stoc

Dreptul mediului este o lucrare complexa care ofera celui ce o parcurge o imagine de ansamblu asupra instrumentelor (juridice si nu numai) de protectie a mediului, atat din perspectiva sistemica, dar mai ales din perspectiva legislatiei existente in acest domeniu. Aceasta se intemeiaza pe reglementarile aflate in vigoare pana la data de 1 noiembrie 2017, dar framantarile legislative majore ce s-au produs si se vor mai produce vor obliga autoarea la o a doua editie, intr-un viitor ce se prefigureaza, deja, a fi unul apropiat.

Lucrarea este un excelent instrument de orientare intr-o legislatie extrem de variata, complexa si stufoasa, aflata in continua miscare si deci greu de monitorizat. Astfel, o simpla parcurgere a cuprinsului ii va permite oricarui cititor sa se orienteze rapid si sa identifice aspectele legislative de care este interesat.

Nu in ultimul rand, desi multi considera ca dreptul mediului este un domeniu de nisa, parcurgand lucrarea vor descoperi interferente semnificative cu dreptul constitutional, dar si cu alte ramuri de drept, cum ar fi dreptul administrativ, dreptul civil, dreptul penal ori dreptul financiar public.

Pentru toate aceste motive, lucrarea se doreste a fi, in egala masura, un instrument pus in mana studentilor de la specializarile Drept, Administratie Publica, Ingineria Mediului, Ecologie si Protectia Mediului, dar si un mijloc de informare si documentare util oricarei persoane interesate de acest domeniu extrem de vast si actual al societatii contemporane.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 12 dec. 2017
Categorie generala Cursuri, seminarii, teste
Numar Pagini 420
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si

Mostenirea

Doctrina si jurisprudenta
60,00 lei 54,00 lei
-20%
Pachet-Fise_Militaru-Raducan

Pachet Teste grila

155,00 lei 124,00 lei

Legea nr. 165/2013

Finalizarea procesului de restituire a imobilelor preluate abuziv. Practica judiciara. Vol. I
50,00 lei 45,00 lei
De acelasi Autor
Indisponibila
Drept financiar public - Onet
Din aceeasi Categorie