Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Cibernetica psihologica. Editia a 2-a

ISBN/ISSN: 978-606-678-976-9
Editura: Hamangiu
48,17 lei
43,35 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Psihologia este stiinta care studiază comportamentul uman, inclusiv functiile si procesele mentale ca inteligenta, memoria, perceptia, precum si experientele interioare si subiective cum sunt sentimentele, sperantele si motivarea, procese fie constiente, fie inconstiente.

In acest cadru general al activitatii psihice distingem urmatoarele categorii: Continut psihic, functiuni psihice, Mecanisme psihice, Sfere sau straturi psihice; ansamblul de functiuni si mecanisme comune unei anumite functiuni psihice (de ex. sfera afectivă, sfera cognitivă
etc.).

Aparitia ciberneticii ca stiinta a conducerii si comenzii la fiinte si masini, in consecinta ca o stiinta informationala, reconstruieste din temelii psihologia care devine o stiinta ce studiaza generarea, transmiterea, procesarea, receptarea, memorarea si gestionarea informatiei.
Mai mult chiar, metodele ciberneticii sunt aplicabile psihologiei.

Noile orientari din domeniul stiintelor pozitive si tehnologiei determina modificari fundamentale in psihologie, de aceea apar teorii noi precum: psihologie cuantica, roboti ganditori si emotionali, update- tarea creierului, creierul universal, constiinta fara trup, etc.


Detalii tehnice
Data Aparitiei 30 dec. 2014
Categorie generala Variae
Numar Pagini 422
Format Carte brosata
De acelasi Autor
Indisponibila
Imagine Informatica psihologica
Indisponibila
Imagine Cibernetica psihologica
Din aceeasi Categorie
In curand
Proprietate intelectuala - Dinca, Ros, Speriusi-Vlad

Proprietate intelectuala

Respectarea drepturilor de autor. Proprietatea intelectuala in afaceri. Procesul civil si proprietatea intelectuala. Ilicitul din domeniul proprietatii intelectuale. Tehnologia, internetul si accesul la creatia intelectuala
69,90 lei 62,91 lei
NOU
Autorizatia de construire – intrarea in legalitate - Bischin

Autorizatia de construire

intrarea in legalitate
36,90 lei 33,21 lei
-20%
NOU
Pachet Admiterea in notariat 2018