Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Cauze celebre si solutii inedite ale instantelor in materie civila

Autor: Andrei Pap
ISBN/ISSN: 978-606-39-0098-3
30,00 lei
27,00 lei
Disponibilitate: Aceasta carte este indisponibila si nu poate fi comandata

Dupa publicarea culegerii de jurisprudenta „Cauze celebre si solutii inedite ale instantelor de contencios administrativ si fiscal”, care s-a bucurat de un real succes in randul practicienilor dreptului administrativ si fiscal, autorul a inteles sa realizeze si prezenta culegere, in care sa expuna in rezumat unele dintre cele mai interesante hotarari judecatoresti pronuntate in materie civila in perioada 2011-2016.

Lucrarea Cauze celebre si solutii inedite ale instantelor in materie civila cuprinde hotarari judecatoresti in materia adoptiei, a proprietatii, a raspunderii civile contractuale si raspunderii civile delictuale, iar cititorul va putea observa ca motivarea solutiilor pronuntate de catre instantele de judecata surprinde in cel mai placut mod. Totodata, trebuie precizat ca au fost relevate hotarari judecatoresti prin care instantele civile au solutionat diverse actiuni si/sau ordonante presedintiale iar solutiile astfel pronuntate, putem spune, fara teama de a gresi, ca sunt realmente inedite.

Autorul isi exprima convingerea ca si prezenta culegere de jurisprudenta va fi utila, atat teoreticienilor, dar mai ales practicienilor dreptului civil, motiv pentru care isi propune ca urmatoarea editie a lucrarii sa cuprinda un numar si mai mare de hotarari judecatoresti.

Detalii tehnice
Data Aparitiei 26 iul. 2017
Categorie generala Jurisprudenta
Numar Pagini 180
Format Carte brosata
Alti clienti au cumparat si
Din aceeasi Categorie

Legea nr. 165/2013

Finalizarea procesului de restituire a imobilelor preluate abuziv. Practica judiciara. Vol. I
50,00 lei 45,00 lei

Ordonanta presedintiala in materie civila

Practica judiciara potrivit noului Cod de procedura civila
65,00 lei 58,50 lei
-15%
In curand
Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului de procedura civila

Jurisprudenta obligatorie pentru aplicarea Codului de procedura civila

• deciziile Curtii Constitutionale • hotararile prealabile ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie privind dezlegarea unor chestiuni de drept • recursurile in interesul legii
45,00 lei 38,25 lei