Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Carla Alexandra Anghelescu

A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti in anul 2010 si Institutul National al Magistraturii in anul 2012. In 2015 a obtinut titlul de doctor in drept la Universitatea „Nicolae Titulescu”, sub indrumarea prof. univ. dr. Gabriel Boroi, cu teza „Nulitatea actului juridic civil in dreptul civil roman si dreptul civil spaniol”.

In prezent este judecator la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti si asistent universitar la Facultatea de Drept a Universitatii „Nicolae Titulescu”. Totodata, este membru in colegiul de redactie al Revistei online „JurisClasor C.E.D.O.” si al „Revistei Forumul Judecatorilor”.

Printre studiile si publicatiile sale, amintim: Curs de drept civil. Drepturile reale principale, editia a 2-a (coautor), 2013; Curs de drept civil. Partea generala, editia a 2-a (coautor), 2012; Exceptiile in procesul civil. Jurisprudenta comentata si reglementarea din noul Cod de procedura civila (coautor), 2012; Drept civil. Drepturile reale principale. Note de curs. Jurisprudenta relevanta. Spete. Teste grila, editia a 2-a (coautor), 2011.

actualizat aprilie 2016

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina

Fise de drept civil. Editia a 2-a

Partea generala. Persoane. Drepturi reale principale. Obligatii. Contracte. Succesiuni. Familie
170,00 lei 153,00 lei
-15%
Indisponibila
Fise de drept civil -  Gabriel Boroi, Mona Maria Pivniceru

Fise de drept civil

Partea generala. Persoane. Drepturi reale principale. Obligatii. Contracte. Succesiuni. Familie
150,00 lei 127,50 lei

Curs de drept civil. Partea generala

editia a 2-a revizuita si adaugita
60,00 lei 54,00 lei