Nu aveti niciun articol in cosul de cumparaturi.

Adriana Almasan

Este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti (la disciplinele: Drept civil – Drepturi reale si Teoria obligatiilor, Dreptul concurentei, Negocierea contractelor, Dinamica obligatiilor, Mecanisme de plata si garantie, Dreptul afacerilor in Uniunea Europeana, Concurenta in achizitii publice); avocat in Baroul Bucuresti; redactorul sectiunii de drept privat al periodicului Curierul Judiciar; membru in colegiul stiintific al Revistei Romane de Concurenta; co-director al Cercului de Drept Privat al Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti; directorul si fondatorul Sesiunii de Comunicari Stiintifice a studentilor si masteranzilor Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti; co-director si co-fondator al Centrului de Studii in Dreptul Concurentei; raportor national pentru Oxford Competition Law, publicatie online a Oxford University Press; expert al Uniunii Europene in dreptul concurentei (Programul PHARE pentru Institutul National al Magistraturii, formare continua); arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Printre publicatiile sale, ca autor sau coautor, amintim: Obligatiile plurale in dreptul civil si comercial (2007), Drept civil. Curs selectiv de licenta. Teste grila (2009); volumul colectiv Noul Cod civil. Comentariu pe articole (2012, respectiv 2014); Negocierea si incheierea contractelor (2013); editor-coordonator si contribuitor la volumul colectiv In honorem Corneliu Birsan (2013); Indrumar legislativ de drept civil pentru studentii in anul II de studii. Drepturi reale si obligatii (2015); volumul colectiv Europenizarea. Studii de guvernare si securitate (2015); volumul colectiv Disgorgement of Profits (2015). De asemenea, autor a zeci de articole publicate in reviste de specialitate, in domeniul dreptului civil, negocierii contractelor si dreptului concurentei.

De asemenea, a absolvit studiile doctorale cu distinctia Magna cum laude, pentru lucrarea Obligatiile plurale in dreptul civil si comercial, sub coordonarea stiintifica a acad. prof. univ. dr. Corneliu Birsan, precum si studiile post-doctorale, cu proiectul de cercetare Negocierea si incheierea contractelor, in cadrul programului „Parteneriatul universitar in cercetare – un pas inainte spre o scoala postdoctorala a viitorului”.

actualizat octombrie 2018

Vezi ca Grila Lista
Ordoneaza dupa
Afiseaza pe pagina
-15%
In curand
Drept civil. Dinamica obligatiilor - Adriana Almasan
-30%
Imagine Indrumar legislativ de drept civil pentru uzul studentilor in anul II

Indrumar legislativ de drept civil pentru uzul studentilor in anul II

Drepturile reale principale. Teoria obligatiilor
37,57 lei 26,30 lei